یک استارتاپ فعال در حوزه محصولات بینایی، عینکی را معرفی کرده که به استفاده کننده اجازه می‌دهد میزان تیرگی عدسی آن را به صورت دستی تغییر دهد.

عینک الکتروکرومیک

همشهری آنلاین. فرخنده رفائی: استارتاپی با نام Povec Optics اولین عینک آفتابی الکتروکرومیک جهان را در نمایشگاه CES ۲۰۲۶ معرفی کرد.

به گزارش انگجت، این عینک با نام Povec C۱ که کوهنوردان، ورزشکاران و علاقه‌مندان به فعالیت‌ در فضای باز را هدف قرار داده، به کاربر اجازه می‌دهد میزان تیرگی عدسی را به‌صورت دستی و در کمتر از یک ثانیه تغییر دهد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، فناوری به‌کاررفته در Povec C۱ بر پایه مواد الکتروکرومیک است؛ یعنی لایه‌های رسانایی که به جریان الکتریسیته با ولتاژ پایین پاسخ می‌دهند. این فناوری در آینه‌های جانبی یا سقف‌های پانورامیک خودروهایی مثل آئودی E۵ Sportback استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید:

بر اساس اعلام یکی از مسئولان این شرکت، یک نوار حساس به لمس روی دسته عینک وجود دارد که کاربر با کشیدن انگشت خود روی آن می‌تواند میزان تیرگی عدسی تغییر بدهد.
عدسی‌های این عینک علاوه‌بر قابلیت تغییر رنگ، به فناوری محافظ UV۴۰۰ و لایه‌ ضدبازتاب مجهز شده‌اند تا سلامت چشم‌ها را در درازمدت تضمین کنند.

عدسی‌های Povec C۱ از مواد مقاوم در برابر ضربه ساخته شده‌اند و آزمون‌هایی مثل «سقوط گلوله فولادی» را نیز پشت سر گذاشته‌اند تا ایمنی آنها برای استفاده در ورزش‌های پرتحرک تایید شود.

کد خبر 1009511
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha